Ibiza – med 20.000 kr. rabat og gratis tv

Det kunne lyde som et godt tilbud på en sommerferie – men vi er altså i bilbranchen, hvor Seat nu går med i priskrigen i miniklassen med Ibiza.

De seneste måneder er konkurrencen i klassen for mikrobiler skærpet med biler helt ned til 60.000 kr. Nu træder Seat ind i priskrigen om køberne til biler i klassen lige over – de såkaldte minibiler. Det sker med både en kontant rabat og lidt ekstra lokkemad for de tv-tossede.

Bestiller man en af udvalgte Seat Ibiza-modeller nu, får man også et TV2 Play-abonnement og op til 20.000 kroner nedslag i prisen.

”Vi har lavet et lidt usædvanligt samarbejde med TV2 Play. Det betyder, at man, når man køber bestemte Ibiza-modeller, får TV2 Play Premium og dermed alle TV2’s live-kanaler gratis i seks måneder med i prisen, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark, i en pressemeddelelse.

Han forklarer, at det er blevet mere og mere almindeligt at kombinere produkter, så man får kaffe med ved køb af en kaffemaskine eller en ekstra t-shirt, hvis man køber to par jeans.
”Men det vist første gang, at man kan få et tv-abonnement med, når man køber ny bil,” lyder det fra direktøren.

Der fremgår ikke yderligere om, hvilke modeller, der er omfattet af tilbuddet – heller ikke på Seats hjemmeside. Her starter priserne for Ibiza i skrivende stund ved 122.400 kr. og går op til 202.400 kr. ekskl. leveringsomkostninger. Stationcarudgaven ST er 10.000 kr. dyrere.

Konkurrenterne ligger heller ikke på den lade side. Citroën har længe kørt kampagne på sin minibil, C3. Visse modeller er nedsat 10.000 kr. Priserne starter ved 119.000 kr. plus levering.
Andre mærker undlader kontantrabat men lokker i stedet med udstyrspakker uden merpris eller opgradering for meget små beløb. For eksempel er Nissan i offensiven med sin nye Note, der tilbydes med dyrt ekstra- og sikkerhedsudstyr uden merpris. Hos Renault får man lov at opgradere gratis til næste udstyrsniveau, hvis man  vælger at finansiere købet gennem Renaults eget finansieringsselskab.

Tilbuddet på Ibiza gælder ifølge Seat de næste to uger eller så længe lager haves. Det oplyses ikke hvor mange biler, der er omfattet af tilbuddet.

Fakta: Forlænget garanti
Seat har for nylig også forsøgt at trække købere til andre af sine modeller – den lille Mii, der ikke sælger helt så godt som de stort set identiske VW Up og Skoda Citigo. Først i februar udvidede Seat garantien på Mii fra to til fire år.

Læs også: Seat forsøger sig med 4 års garanti 

Læs også: Endnu en bil til 60.000 kr.

Læs også: Ingen rabat på mikrobiler

henrikh@hvilkenbil.dk

Skriv en besked

Please enter your comment!
Please enter your name here