Ophørsudsalg gør Fiat Panda til Danmarks billigste bil

0
650

Priskrigen skærpes nok engang i miniklassen. Fiat Panda Classic ryger på ophørsudsalg til blot 70.000 kr. Det er 10.000 kr. mindre end de næst-billigste konkurrenter.

Fiat smider en trumf på bordet i det stadig hårdere spil om at have titlen som Danmarks billigste bil. Classic-udgaven af Fiat Panda skal pensioneres. Derfor er der dømt ophørsudsalg.

Og til priser fra 70.000 kr. (før levering), er der tale om et tilbud, som selv den mest sindige vestjyde må betegne som ualmindeligt godt.

Faktisk er Fiat Panda Classic 10.000 kr. eller 13 procent billigere end de næst-billigste biler på det danske marked. I realiteten er prisfordelen dog snarere op mod 20.000 kr., fordi Panda Classic har fem døre som standard. Typisk har konkurrenterne kun tre – og koster fra 79.000 kr. og opefter. Kun Chevrolet Spark har også fem døre som standard, men koster altså 10.000 kr. mere.

Classic-udgaven af Fiat Panda er endda pænt udstyret. Blandt andet er 6 airbags, el-ruder foran, centrallås, højdejusterbart rat og kørecomputer standard. Vil man også have aircondition og fjernbetjening af centrallåsen fås det i Classic Plus-udgaven for 10.000 kr. ekstra. Motoren er den opdaterede udgave af Fiats velkendte 4-cylindrede 1,2 liters benziner med 69 heste, der kører 20,8 km/l ved blandet kørsel.

Fiat Panda Classic har været på markedet siden 2004. Tidligere i år blev den afløst af en ny og noget dyrere Panda. Derfor fik forgængeren tilnavnet Classic og har siden været solgt som det billige alternativ. Nu er det snart slut. Den danske Fiat-importør sælger kun Panda Classic så længe lageret rækker.

Læs mere om Danmarks billigste biler.

jensv@hvilkenbil.dk

Skriv en besked

Please enter your comment!
Please enter your name here