Prøv at køre elbil i 3 måneder

0
649
elbiler skepsis

Nu kan du prøve en Nissan Leaf elbil for 3.800 kr. pr måned i tre måneder. Rækker begejstringen til et køb, får du pengene modregnet.

100 procent tilfredshed og pengene tilbage. Under denne friske vending tilbyder Nissan nu i samarbejde med leasingselskabet Sixt, at du helt uforpligtende kan teste en Nissan Leaf i 3 måneder .

Det koster 3.800 kroner pr. måned – altså i alt 11.400 kroner. Bliver du helt elektrisk med at køre elbil og køber efterfølgende bilen, modregner Nissan beløbet for testperioden i prisen.

”Vi ved, at danskerne ikke rigtig har taget elbilen til sig endnu, blandt andet fordi man er i tvivl om teknologien er tilstrækkelig i dagligdagen. Det er vi sikre på, at den er for langt de fleste danske bilister,” skriver Nissan i en pressemeddelelse.

Hvis du hører til blandt de cirka 80 procent af danske bilister, som maksimalt kører 100 kilometer om dagen er Nissan Leaf med en rækkevidde på op til 199 kilometer på en opladning måske noget for dig.

Nissans opladningspartner er firmaet Clever, og sammen med bilen får du et opladningskort til 75 hurtigladestationer i Danmark, hvor du kan oplade din Leaf fra 0 til 80 procent på 30 minutter. Du kan også oplade bilen i stikkontakten derhjemme.

Nissan oplyser, at tilbuddet gælder for et begrænset antal biler indtil 31. december 2013. Priserne for at købe en Nissan Leaf starter ved 213.000 kroner inkl. leveringsomkostninger. Dertil kommer en leasingafgift på batteriet – fra 699 kroner pr. måned.

Fakta om 3-måneders-test-tilbuddet og Nissan Leaf:
-Sixts generelle lejevilkår er gældende i lejeperioden.

-Km-pris på 35 øre/km forudsat en elpris på 2,30 kr./kWh og Leaf forbrug 0,15 kWh/km (efter NEDC-norm). Efter Nissans beregning ca. den halve udgift af en benzin-bil i samme størrelse.

-Rækkevidde op til 199 km på en opladning (se 4 scenarier for rækkevidden på nissan.dk)

-Elopvarmede sæder for og bag, og elopvarmet rat.

-Automatisk forvarmning af kabinen enten ved indstilling af bilens timer, eller ved brug af app, direkte fra din smartphone.

henrikh@hvilkenbil.dk

Skriv en besked

Please enter your comment!
Please enter your name here