Skærpet priskrig: 47.000 kr. i rabat på alle Renault Megane

Renault flytter priskrigen op i den lille mellemklasse med 47.500 kroners på samtlige Megane-modeller. Ambitionen er at gøre Renault til et af Danmarks mest solgte bilmærker.

Først lokkede Renault med op til 42.000 kroners rabat på den udgående Clio. Nu følger franskmændene op med et lignende tilbud på den større Megane: 47.500 kroners rabat på samtlige udgaver, alle inklusive udstyr som klimaanlæg, regnsensor, alufælge og Bluetooth-radio. Og modsat Clio er der tale om friske varer: Megane er netop sendt på markedet i en forbedret og faceliftet udgave.

Med rabatten begynder priserne nu fra knapt 198.000 kroner, inkl. lev., for en 5-dørs hatchback med 1,6 liters benzinmotor.

Mere interessant – og mere harmonisk – er stationcarudgaven af Renault Megane med 1,5 liters dieselmotor med 90 velopdragne heste til lidt under 226.000 kroner. Det er en stærk pris – også sammenlignet med fristende tilbud som Hyundai i30 og Kia Ceed.

Samme bil med 110 dieselheste og klassens bedste brændstoføkonomi på 28,6 km/l, koster 18.000 kr. ekstra – altså knapt 244.000 kr.

Renault lægger ikke skjul på, at rabatterne skal sende det franske bilmærke længere op ad hitlisterne hos de danske bilkøbere, der især har taget MPV’en Grand Scenic til sig. Netop den model er – godt hjulpet af attraktive priser – absolut bestseller i sin klasse.

”Da vi i 2008 etablerede os som ny importør af Renault i Danmark lå vi og rodede nede på en 16. plads, og var et bilmærke, der nærmest var røget ud i glemslen. Nu ligger vi på en 7. plads og er for alvor rykket op i superligaen. Og der er ingen tvivl om, at vores ambitioner rækker videre,” forklarer Renault Danmarks pressechef, Søren Hyltoft.

jensv@hvilkenbil.dk

Skriv en besked

Please enter your comment!
Please enter your name here