Skoda med aggressive sommer-priser

0
566
afgifter
Vinder. En benzindrevet Skoda Octavia bliver op til 30.000 kr. billigere som følge af de nye afgifter. Det viser beregninger fra FDM.
Skoda har luret, at mange danskere bliver hjemme i sommerferien og lokker med gratis udstyr på SUV’en Karoq og den nye Octavia.

Coronakrisen holder mange danskere hjemme denne sommer. Og mange af dem er klar til at bruge godt med penge på alt fra sommerhuse til nye træterrasser.

De danske Skoda-forhandlere håber også at få en del af kagen i en dansk sommer, der vil blive præget af usædvanligt mange ’hjemmegående’ og forbrugsklare danskere. For hvis man hverken kommer til Berlin eller Barcelona i år, kan man jo altid tage ud at se på ny bil.

Sådan lyder rationalet bag den sommerkampagne, som de danske Skoda-forhandlere nu lancerer. Og man må lade Skoda, at der er tale om et par interessante tilbud. For det første fordi det ikke handler om halvstøvede modeller, som man har svært ved at komme af med. For det andet fordi der er pænt med penge at spare.

SUVere er i forvejen populære. Skoda sætter trumf på ved at tilbyde for 44.000 kr. ekstraudstyr til Karoq uden merpris.

Skoda kører nemlig kampagne på de to nok mest populære modeller i programmet lige nu: SUV’en Karoq og den helt nye Octavia, der knapt er ankommet til Danmark.

Karoq har fået masser af ekstraudstyr under kampagnenavnet Celebration. Det betyder Amundsen-infotainment med navigation, bakkamera, digital instrumentering, eldrevet bagklap, varme i rattet, 230V-udtag, vejskiltegenkendelse, metallak og parkeringsassistent. Normalt løber det op i mere end 44.000 kroner, men du får det uden beregning.

Celebration-udgaven er baseret på en Karoq Style, der i forvejen har bl.a. 17 tommer alufælge, to-zone klimaautomatik og nøglefri betjening. Med 150 hestes turbobenzinmotor begynder prisen ved 357.000 kr.

Tilbud til de 1.000 første

Noget billigere og dermed mere interessant for mange danskere er basisudgaven af den nye Octavia. Her er i forvejen tale om en publikumsfavorit, og fjerde generation af Octavia ligner en bil, der er opsat på at fortsætte succesen. Priserne begynder ved 224.000 kroner for basisudgaven Ambition med en trecylindret TSI-motor med 110 hk. Udstyret omfatter bl.a. ni airbags, LED-lygter for og bag, nøglefri betjening, aircondition samt 8-tommers infotainmentanlæg med DAB+ radio og Apple CarPlay.

Men de første 1.000 købere kan gøre en særlig god handel. Prisen er den samme, men med Ambition First Edition udstyr får du lækre detaljer som 16-tommer alufælge, to-zonet klimaanlæg, trådløs Apple Carplay og opladning samt Skodas nye, to-egede multifunktions-læderrat med uden beregning.

Selv om Octavia ikke er kommet til Danmark endnu, kan du reservere en First Edition på nettet.

jensv@hvilkenbil.dk

Skriv en besked

Please enter your comment!
Please enter your name here