Hvilkenbil har fået et facelift

0

Nyt design giver bedre læsbarhed – især på smartphones og tablets – og skal give læserne en forbedret oplevelse. Fokus er fortsat på de mest populære biler, men i stigende grad også på elbiler og miljø.

Hvilkenbil.dk – bilsitet med nyt om biler, du har råd til – har fået et facelift. Et ganske omfattende et: Designet er fuldstændig nyt og tilpasser sig nu automatisk skærmstørrelsen, hvad enten du læser hvilkenbil på din pc, tablet eller smartphone.

Indholdet piller vi ikke ved. Hvilkenbil vil fortsat fokusere på de mest populære biler på det danske marked, samt nyheder og teknologi der viser vejen frem i bilernes spændende verden. Dog øger vi fokus på elbiler og miljø, som spiller en stadig større rolle i bilindustrien. Det markerer vi med et nyt, særskilt menupunkt ’Miljø’.

Målet er fortsat at tilbyde bilnyheder, baggrundsartikler, økonomiske analyser og tests til alle jer, der er interesserede i biler, men ikke orker flere heltekvad om milliondyre supersportsvogne, som ingen alligevel har råd til. Og det skal fortsat være gratis – vi hegner ikke hvilkenbil.dk ind bag en betalingsmur. Til gengæld bliver vi glade, hvis du giver os et like på Facebook og anbefaler os til andre med interesse for biler 😊

Fortsat god læselyst!

Med venlig hilsen,
redaktionen

Skriv en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Din kommentar afventer moderation