Hyundai Venue kører forbi Danmark

0

RETTELSE: Den kompakte crossover Hyundai Venue kommer ikke til Danmark – eller resten af Europa for den sags skyld.

Hvilkenbil.dk var lidt for hurtigt ude med søndagens nyhed om Hyundai Venue. Den kompakte crossover er netop blevet præsenteret på biludstillingen i New York som en ‘verdensbil’, der skal sælges over det meste af verden. Redaktionen havde fået det indtryk, at Venue også skulle til Danmark, hvor den godt fire lange crossover ville være en oplagt konkurrent til populære biler som Renault Captur, Peugeot 2008 og VW’s nye T-Cross.

Men det er en misforståelse, fastslår den danske Hyundai-importør: Venue er ganske rigtigt en verdensbil, men den sigter især på det asiatiske og nordamerikanske marked. Der er ingen planer om importere den til vores breddegrader – og det gælder både Danmark og resten af Europa.

Ærgerligt – for Venue med det kække SUV-look ligner en bil, der godt kunne tiltale et dansk publikum, der i forvejen har indledt en ret heftig kærlighedsaffære med kompakte, høje biler.

Hvilkenbil.dk beklager misforståelsen – og håber ikke, at artiklen om Venue har sat alt for mange hjerter i brand hos Hyundai- og crossover-fans.

Hyundai overrasker med lille crossover

[email protected]

Skriv en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Din kommentar afventer moderation