Køremaskiner på tilbud

0

Gode nyheder for bilentusiaster med hang til køreglæde: BMWs 3-serie synger på sidste vers og er derfor på tilbud. Italienske Alfa Romeo følger trop med den mindst lige så velkørende Giulia.

Køreglæde er et af de mest slidte begreb i bilernes verden. Måske mere end nogensinde, hvor de høje SUV-typer vinder frem og stadig flere bilkøbere især lægger vægt på, om den nye bil har Apple CarPlay og kan køre af sig selv…

Men der er selvfølgelig stadig bilister, for hvem det der fortærskede begreb stadig er den afgørende faktor i valg af bil. Og her er der interessant nyt, hvis man klikker dybt ind på den danske BMW-importørs hjemmeside under priser. Man skal godt nok forholde sig til hele tre forskellige prislister (!), men har man tid og tålmodighed, belønnes man med de bedste tilbud nogensinde på det, mange betegner som den ultimative køremaskine, BMWs 3-serie.

Forklaringen er, at 3-serien synger på sidste vers. En ny model kommer på markedet til marts, og derfor skal der ryddes op i lageret. Og mon ikke der vil være en køber eller tre til en 320i med 184 hestes turbobenzinmotor, otte-trins automatgear og Executive-udstyr som LED-lygter for og bag, fartpilot, metallak, klimaautomatik, blanke rudelister og varme i forsæderne til 370.000 kroner?

Er du mere til en praktisk stationcar, er merprisen blot 15.000 kroner og inkluderer el-drevet bagklap. Til både touring og sedan-udgaven får du oven i købet et sæt vinterdæk på alufælge med i prisen. Alt i alt sparer du op mod 30.000 kroner sammenlignet med de tidligere tilbudspriser, men kigger man tilbage på de oprindelige priser på 3-serien, er besparelsen oppe omkring 150.000 kr.

Er du mere til diesel, er der også tilbud på 320d med 190 hestes diesel og samme automatgear og udstyrspakke – priserne er også de samme, så der er bogstaveligt talt frit valg mellem benzin og diesel. Lægger du yderligere 50.000 kroner, rykker du op i M-Sport udgaven, hvor du udover førnævnte udstyr får M-undervogn med 18-tommer hjul, M-Sport kabine, variabel Servotronic-styring, skørtesæt og sportssæder.

Giulia forfører – også på prisen
Selv om BMW kalder sig den ultimative køremaskine, er de nu også ret godt med hos Alfa Romeo. Ja, vi synes faktisk den italienske 3-serie udfordrer Giulia kører endnu skarpere – og nu er den velkørende belladonna også skarp på prisen: Den danske Alfa-importør tilbyder lige nu Giulia med masser af Edizione-udstyr, 200 hestes turbobenzinmotor og automatgear for fristende 444.000 kroner – det er cirka 90.000 kroner under vejledende pris.

Også hos Alfa er der frit valg mellem benzin og diesel. For samme pris får du Giulia med 2,2 liters dieselmotor med 180 hk, automatgear og Edizione-udstyret, der blandt andet omfatter Apple CarPlay, adaptiv fartpilot, stort infotainment med navigation og bi-xenon forlygter.

Har du pengene og lyst til en anderledes dynamisk køreoplevelse end tidens moderigtige SUV-typer tilbyder, er det altså nu, du skal slå til. Det største problem er, om din nye køremaskine skal være tysk eller italiensk…

jensv@hvilkenbil.dk

Skriv en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Din kommentar afventer moderation