Seat klar med priser på kæmpe-SUV

0

For 380.000 kroner kan du komme ud at køre i basisudgaven af Seat Tarraco. Den syv-personers SUV er i Danmark til marts som det spanske alternativ til Skoda Kodiaq og VW Tiguan Allspace.

Storfamilier og plads-entusiaster får et spændende alternativ i klassen for syv-personers biler til marts. Her får Seat Tarraco dansk premiere. Og hvis navnet ikke ringer en klokke, er der ikke noget at sige til det: Tarraco er nemlig en helt ny model i Seat-programmet, der skal udfylde flere roller på én gang. Tarraco afløser med stor sandsynlighed den store MPV Alhambra som Seats største bilmodel, den bliver helt sikkert mærkets flagskib, og endelig bliver Tarraco Seats tredje SUV efter den kompakte Ateca og den mindre, Ibiza-baserede Arona.

En anden rolle som VW-koncernen, der ejer Seat, taler mindre højt om er, at Tarraco også bliver et spændende og billigere alternativ til søsterbilerne VW Tiguan Allspace og Skoda Kodiaq. Tarraco bliver markant billigere end førstnævnte, mens utålmodige Skoda-kunder, der er trætte af lange leveringstider på Kodiaq snart får et andet sted at kigge hen.

Det med prisen ved vi, fordi den danske Seat-importør netop har offentliggjort modelprogram og priser. Ifølge blogombiler.dk begynder priserne fra 380.000 kroner for basisudgaven med en 1,5 liters turbobenzinmotor med 150 hk, manuelt gear og Style-udstyr, der bl.a. indeholder LED-lygter for og bag, digital instrumentering, 8-tommers infotainment-system med Apple Carplay, klimaautomatik, 17-tommer alufælge, læderrat og naturligvis automatisk nødbremse.

Vil du have mere udstyr kan du for 30.000 kroner mere rykke op i en Excellence, der bl.a. byder på 19-tommer hjul, eldrev på bagklappen, nøglefri betjening, navigation, varme i bagsæderne og bakkamera.

15.000 kr. for tredje sæderække
Tarraco er født med fem sæder, men kan opgraderes til en tredje sæderække, så der bliver plads til syv personer – merprisen er 15.000 kroner.

Vil du have automatgear, er det koblet til firehjulstræk og kraftigere motorer. Modelprogrammet ser foreløbing sådan her ud:

Tarraco 1,5 TSI Style, 150 hk, manuelt gear: 380.000 kr.
Tarraco 1,5 TSI Xcellence, 150 hk, manuelt gear: 410.000 kr.

Tarraco 2,0 TDI Style, 150 hk, manuelt gear: 400.000 kr.
Tarraco 2,0 TDI Xcellence, 150 hk, manuelt gear: 430.000 kr.

Tarraco 2,0 TSI Xcellence, 190 hk, aut. gear, firehjulstræk: 480.000 kr.

Tarraco 2,0 TDI Xcellence, 190 hk, aut. gear, firehjulstræk: 500.000 kr.

Senere i løbet af 2019 kommer der andre versioner til som f.eks. sportslige FR-udgaver og en plug-in hybrid, der kombinerer en benzinmotor med eldrift.

Læs også: Seat topper med Tarraco

jensv@hvilkenbil.dk

Skriv en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Din kommentar afventer moderation