Tilbud: Billige biler under juletræet

2

Jul og nytår er tilbudstid. Det gælder også for biler. Hvilkenbil har samlet de bedste, aktuelle tilbud på det danske bilmarked hen over årsskiftet – der er mange penge at spare…

Julen og nytåret står for døren. De fleste kæmper for at overskue årets sidste opgaver på jobbet, julegaveindkøbene og den hårdt pakkede familiekalender inden 2018 kulminerer den 24. december og ender med et brag nytårsaften. Men hvis man overhovedet har overskud til at interessere sig for biler i disse dage, er der – også helt efter traditionen – gode muligheder for at gøre et kup hos din lokale forhandler.

Omkring årsskiftet skal forhandlere og importører nemlig både have ryddet op i lagrene af ‘gamle’ 2018-modeller og sparket næste års salg i gang. Derfor kan årvågne bilkøbere vælge og vrage mellem kampagnemodeller, oprydningsudsalg, ‘nytårskure’ og en masse andre muligheder for at spare penge på den nye bil.

Hvilkenbil.dk har tjekket markedet og udvalgt nogle af de bedste tilbud. I brugervenlig alfabetisk rækkefølge naturligvis. Der er flere tilbud derude – faktisk så mange, at redaktionen sikkert har overset nogle. Og flere kommer til i begyndelsen af det nye år. Det er der også tradition for. Så glædelig jul, godt nytår og god jagt til alle jer prisjægere derude!

Flottere slæde end en ‘rosso’ Alfa Romeo Giulia kan vi dårligt forestille os. Lige nu kan du få en veludstyret Edizione med enten 180 hestes diesel eller 200 hestes turbobenziner til 444.000 kroner. Prisen inkluderer automatgear, og dermed sparer du 90.000 kroner på den italienske belladonna.

I samme klasse kan Audi også være med. Her hedder slagtilbuddet A4 Avant Edition Plus. Med masser af udstyr og 150 hestes dieselmotor begynder kampagneprisen fra 400.000 kr. Det er 83.000 kroner under listeprisen.

Har man sagt Alfa og Audi, må man også sige BMW. Med en ny 3-serie i horisonten er der dømt ophørsudsalg på den nuværende model. Og BMW kaster nærmest den ‘ultimative køremaskine’ i grams: Til kampagneprisen 385.000 kroner kan du vælge mellem en 3-serie Touring som enten 320i eller 320d med otte-trins automatgear og masser af udstyr som bl.a. navigation, fartpilot og eldrevet bagklap. Og så får du lige et sæt vinterdæk på originale 16-tommer alufælge med i bagagerummet. Stik den. Det er ikke bare billigt, det er årets kup!

BMW sælger lige nu 3-serie Touring med masser af udstyr for 385.000 kr. Det er årets tilbud.

Hos Citroën kommer vi ned på jorden igen. Og så alligevel. Den højbenede og visuelt vellykkede kompakte crossover C3 Aircross fås nu med 100 hestes dieselmotor til 185.000 kr. Finten er, at den såkaldte Blackline-udstyrsmodel har for 43.000 kroner udstyr uden beregning.

Hos Fiat falbyder man den lidt oversete Golf-udfordrer Tipo. Lige nu kan du købe Tipo med 120 hestes diesel og masser af udstyr for 210.000 kroner. Det tilbud lader sig bestemt høre midt i bjældeklang og kanonslag.

Ford er også i gavehumør. Her er familieslæden S-Max Titanium 2,0 EcoBlue med 190 rensdyr under hjelmen sat ned til 363.000 kroner. Du sparer 100.000 kroner, fordi Ford fejrer 100 års jubilæum i Danmark. Et stærkt tilbud til den store familie.

Honda lokker med bløde pakker: Køber du den dristigt designede og velkørende Civic, eftermonterer din forhandler fuld læderkabine kvit og frit.

Hos Kia myldrer det efterhånden med modeller – og der er lige så mange tilbud som retter til en større julefrokost.

I toppen sparer du op til 24.000 kroner på den store syv-personers SUV Sorento, hvis du vælger den med både firehjulstræk og automatgear.

Den mindre SUV Sportage fås med 1,6 liters dieselmotor og syv-trins automatgear uden merpris – du sparer godt 20.000 kr.

Samme besparelse kan du opnå på kampagneudgaven Attraction af den helt nye Ceed – og det gælder både for hatchback og stationcar.

Er du mere til en moderigtig crossover, lokker Kia med den kompakte Stonic. Kampagneudgaven Attraction Plus har ekstraudstyr for 35.000 kroner uden beregning.

Hos Opel kan de matche tilbuddet på Kia Ceed – og lidt til: Lige nu kan du købe kampagnemodellen Astra SportsTourer Limited med 105 hestes turbobenzinmotor til 200.000 kroner. Der er godt med udstyr med i tilbuddet, og derfor burde stationcarudgaven af Astra egentlig koste 241.000 kroner. Absolut et kig værd for familien med brug for plads til bleer og barnevogn.

Opel Astra SportsTourer med godt med udstyr for 200.000 kroner lige ud er også et at årets stærke tilbud for familien Danmark.

Peugeot er altid god for et godt tilbud – og har også flere pakker under træet i år: Astra-rivalen 308 fås i flere tilbudsvarianter, mens Danmarks mest solgte bil sidste år – Peugeot 208 – fås i en særlig veludstyret udgave til 50.000 koner under listeprisen. Er du mere til den høje crossover-udgave af samme bil – 2008 – er besparelsen hele 60.000 kroner.

Suzuki ligger heller aldrig på den lade side, når det gælder om at file lidt på priserne. I begyndelsen af januar er der nytårsshow med særlige ‘Gold’ udgaver af modellerne Celerio, Swift, Baleno og Ignis. Og det er dig, der scorer guldet i form af besparelser på 10.000 kroner per model. Er du mere til et billigt billån, presser Suzuki renten ned på 0,95 procent.

Samme lave rente kan du få hos Toyota. Det gælder fra 5. til 20. januar, hvor Toyota holder såkaldte markedsdage. I den periode kan du også få for 25.000 kroner ekstraudstyr på et bredt udvalg af Toyota-modeller. Det gælder for eksempel hybridudgaven af den frække crossover CH-R, mens der allerede nu kan spares 40.000 kroner på den lidt mindre Auris Hybrid med H2-udstyr. Vi gætter på, at det tilbud fortsætter lidt endnu, for senere i 2019 lancerer Toyota Auris-afløseren Corolla i usædvanligt skarpt design.

Vi slutter tilbudsjagten hos Volkswagen, der ikke lige frem er kendt for at forære bilerne væk. Det gør de heller ikke denne jul, men ønsker du dig stationcar-udgaven af Golf, har forhandlerne faktisk et godt tilbud lige nu: Merprisen for den ekstra bagageplads er reduceret til 5.000 kroner og samtidig får du en DK-pakke med bl.a. p-sensorer for og bag med i handlen. Du sparer i runde tal knapt 20.000 kroner.

Læs også: Her er de bedste tilbud på privatleasing

[email protected]

2 KOMMENTARER

  1. Prøv lige at tjekke Opel’s hjemmeside. Nye navne og meget højere priser. Kampagnetilbud der er 30.000 kr højere end normalprisen for 1 måned siden. ?? Nu koster billigste Astra 230.000. Altså 40.000 dyrere end billigste Ford Focus. Øh hvad sker der lige. Vil Opel ikke sælge biler mere ?.

Skriv en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Din kommentar afventer moderation