Privatleasing: Gode tilbud i den store mellemklasse

0
PRIVATLEASING: Stor mellemklasse For lige omkring 4.000 kr. om måneden er det muligt at privatlease tre store stationcars – Superb, Passat og V60.

Dagens oversigt over privatleasing-markedet fokuserer på den store mellemklasse – også kaldet firmabilsklassen. Først og fremmest en populær bilklasse for firmabilisterne: Af de 225.000 nyindregistrerede biler i 2019 var 77 procent leasede, heraf tegnede privatleasingen sig for i alt 13 procent.

Men har man som privatbilist brug for en stor bil til en fornuftig pris, er der bestemt gode muligheder.

De stærkeste privatleasing-priser i den store mellemklasse finder man hos Skoda, Volkswagen og Volvo. Både VW Passat og Volvo V60 er lige under den magiske 4.000 kroners-grænse, de er tilmed begge stationcars og har automatgear. Skoda Superb stationcar koster 100 kr. mere end de to og har ikke automatgear. Den fornøjelse koster 200 kr. ekstra om måneden.

Alle tre er med benzinmotor, i Superb og Passat er det Volkswagen-koncernens 1,5 liters TSI-motor med 150 hk, og Volvoen har en 2-liters motor med 190 hk. Førstegangsydelsen for de tre er mellem 20.000 og 25.000 kr., og over tre år ender den månedlige leasingydelse på lige under 4.700 kr.

Hverken Passat eller Volvo kan privatleases som sedan. Det kan den 5-dørs Superb, prisen er bare den samme som for stationcaren.

I denne klasse skal man være indstillet på at smide mindst 15.000 kr. i førstegangsydelse – Toyota Camry og Peugeot 508 er de eneste på 15.000 kr. Jaguar er også med på privatleasingen. Men med en førstegangsydelse på 40.000 kr. og en månedlig ydelse på 8.500 kr. er det tydeligt, at importøren ikke satser helhjertet på privatleasing.

Se oversigt her

Hvilkenbil har udelukkende fundet priser for privatleasing af nye biler i den store mellemklasse. Erhvervsleasing, flexleasing, splitleasing, korttidsleasing, brugtleasing, og hvad der ellers findes af muligheder, er ikke en del af oversigten.

Vi tager udelukkende udgangspunkt i den billigste model for hvert mærke, og priserne er fundet via importørernes hjemmesider. Vi har altså ikke søgt priser hos private leasingudbydere.

Ønsker man mere udstyr, en kraftigere motor m.m. stiger prisen naturligvis i forhold til den billigst fundne, og her må man granske de enkelte mærkers hjemmesider for at finde lige præcis den bil, man måtte ønske. I øvrigt er det forskelligt, om metallak er inkluderet på leasingbilerne – nogle gange vil man skulle betale ekstra for at få den flottere lak.

Forudsætningerne i oversigten er en leasingperiode på 36 måneder og 15.000 årlige kilometer. Service og reparationer er inkluderet i prisen. Udgifter til kaskoforsikring, ejerafgift, dæk og brændstof er ikke inkluderet.

Klik på billedet for at gøre skemaet større.

Læs mere om privatleasing:

Mikro- og minibiler

Lille mellemklasse

De kommende dage følger oversigter over leasingpriser for små og store crossovere samt elbiler, hybrider og plug-in-hybrider.

mortenk@hvilkenbil.dk

Skriv en kommentar

Indtast venligst din kommentar!
Din kommentar afventer moderation